Produk

  • DL -Panthenol Powder

    Serbuk DL -Panthenol

    DL-Panthenol minangka humectants sing apik, kanthi bentuk bubuk putih, larut ing banyu, alkohol, propilena glikol. DL-Panthenol uga dikenal minangka Provitamin B5, sing nduweni peran penting ing metabolisme intermediasi manungsa. Defisiensi Vitamin B5 bisa nyebabake akeh kelainan dermatologis. DL-Panthenol ditrapake ing meh kabeh jinis persiyapan kosmetik. D-Panthenol ngrawat rambut, kulit lan kuku. Ing kulit, DL-Panthenol minangka humektan penetratif sing jero. D-Panthenol bisa ngrangsang tuwuhing epitel lan ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Panthenol 50%

    DL-Panthenol 50% minangka humectants sing apik, cairan likat kuning pucat, larut ing banyu, alkohol, propilena glikol. DL-Panthenol uga dikenal minangka Provitamin B5, sing nduweni pengaruh penting ing metabolisme perantara manungsa. Vitamin B5 bisa nyebabake kelainan dermatologis. D-Panthenol ditrapake ing meh kabeh jinis persiyapan kosmetik. D-Panthenol ngrawat rambut, kulit lan kuku. Ing kulit, DL-Panthenol minangka humektan penetratif sing jero. D-Panthenol bisa ngrangsang Gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Panthenol 75%

    DL-Panthenol 75% minangka humectant sing gedhe, cairan kenthel kuning pucat, larut ing banyu, alkohol, propilena glikol. DL-Panthenol uga dikenal minangka Provitamin B5, sing nduweni peran penting ing metabolisme intermediary manungsa. Vitamin B5 bisa nyebabake kelainan dermatologis. D-Panthenol ditrapake ing meh kabeh jinis persiyapan kosmetik. D-Panthenol ngrawat rambut, kulit lan kuku. Ing kulit, DL-Panthenol minangka humektan penetratif sing jero. D-Panthenol bisa ngrangsang Gro ...
  • D -Panthenol

    D -Panthenol

    D-Panthenol minangka turunan cairan likat saka asam pantothenic lan wis dikembangake khusus kanggo aplikasi topikal. Larut banget ing banyu, gampang larut ing alkohol, larut ing glisol, rada larut ing eter, ora larut ing minyak nabati, minyak mineral lan lemak. Parameter Teknis Utama: Identifikasi A Sesuai karo Identifikasi USP B Selaras karo Identifikasi C USP Kanggo USP Katon Asil Cairan Tanpa Werna, Kental lan bening (basis Anhidrat) 98,0% ~ 102,0% Sp ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Panthenol 75%

    D-Panthenol 75% minangka turunan cairan likat saka asam pantothenic lan wis dikembangake khusus kanggo aplikasi topikal. Larut ing banyu, gampang larut ing alkohol, larut ing glisol, rada larut ing ether, larut ing minyak nabati, minyak mineral lan lemak . Parameter Teknis Utama: Penampilan Tanpa Werna, Viscous lan cairan sing jelas Identifikasi reaksi positif Assay (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Banyu (Karl Fischer) Ora luwih saka 0,1% Rotasi Optik Khusus + 29 ° ~ + 31.5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    Pantotenat D-Kalsium

    D-Calcium Pantothenate minangka uyah kalsium saka vitamin B5 sing larut ing banyu, bisa ditemokake ing tanduran lan jaringan kewan kanthi sifat antioksidan. Pentothenate minangka komponen Coenzyme A lan bagean saka kompleks Vitamin B2. Vitamin B5 minangka faktor pertumbuhan lan penting kanggo macem-macem fungsi metabolisme, kalebu metabolisme karbohidrat, protein, lan asam lemak. Vitamin iki uga melu sintesis lipid kolesterol, neurotransmitter, hormon steroid, lan hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, uga diarani Tetrahexyldecy Ascorbate, iku sawijining molekul sing asale saka vitamin C lan asam isopalmitat. Efek saka produk kasebut padha karo vitamin C, sing paling penting yaiku bisa dadi antioksidan. Ascorbyl Tetraisopalmitate nyuda produksi agen oksidasi, sing nyumbang kanggo ngrusak sel sawise kena UV utawa bebaya kimia. Prodcut bisa nglindhungi karusakan DNA lan kulit sing peteng disebabake paparan UV. Lan, kulit visual katon ...
  • Biotin

    Biotin

    Biotin uga diarani D-Biotin, Vitamin H, Vitamin B7, putih utawa meh putih, bubuk kristal utawa kristal tanpa warna, rada larut ing banyu, alkohol, praktis ora larut ing aseton. Iki larut ing larutan encer saka Alkali Hydroxides. Parameter Teknis Kunci Penampilan bubuk putih utawa putih (A, B, C) Sesuai karo USP Assay 97,5% ~ 100,5% Impurities Impurity Individual: ora luwih saka 1.0% Total Impurities: ora luwih saka 2.0% Rotasi Khusus + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Koenzim Q10

    Koenzim Q10 dilebokake minangka komponen mitokondria ing produksi energi sel. Iki uga duwe efek antioksidan, sing digunakake ing fisiologi, farmasi, kosmetik lan perlindungan kesehatan. Bubuk kristal kuning utawa kuning cahya, tanpa ambu, tanpa rasa, gampang larut ing kloroform, benzena lan karbon tetrachloride; larut ing aseton, aeter, minyak bumi ehter; rada larut ing etanol; ora larut ing banyu utawa metanol. Iki bakal diuripake dadi zat abang ing cahya, ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Fosfat Ascorbyl Magnesium

    Fosfat Magnesium Ascorbyl minangka turunan vitamin C sing stabil (asam L-Ascorbic mono-dihydrogen phosphate magnesium salt) sing ora mudhun ing formula sing ngemot banyu. Ing produk perawatan kulit, Magnesium Ascorbyl Phosphate digunakake kanggo nglindhungi lan ndandani, produksi kolagen, kulit lan padhang, lan anti-inflamasi. Iki uga minangka antioksidan kuat. Iki dianggep minangka agen pemutih sakin sing ora iritasi banget sing ngalangi sel kulit kanggo ngasilake melanin lan ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Fosfat Sodium Ascorbyl

    Asal Sodium Ascorbyl Fosfat saka vitamin C, vitamin C adhedhasar ilmu pengetahuan modern lan teknologi kanggo ngolah bahan baku sing digawe nggunakake produk iki, kanthi lisan utawa diserep liwat kulit menyang awak, bisa cepet dicerna dening fosfatase kanggo mbebasake vitamin C, vitamin C main fungsi fisiologis lan biokimia sing unik. Sodium Fosfat Vitamin C Vitamin C duwe kabeh efektivitas kalorone. Vitamin C uga bisa ngatasi ion sensitif marang cahya, panas lan logam, ...
  • Kojic Acid

    Asam Kojic

    Asam Kojic dikenal kanthi jeneng 5- hidroksil -2- hidroksiimetil -1 lan 4- piranone. Iki minangka senyawa organik asam sing ringkih sing digawe dening fermentasi mikroorganisme. Asam tramperat sing alus yaiku jarum putih utawa kuning kaya kristal; gampang larut ing banyu, alkohol lan aseton, rada larut ing eter, etil asetat, kloroform lan piridin, ora larut ing benzena; rumus molekulé yaiku C6H6O4, bobot molekul142,1, Titik lebur153 ~ 156 ℃. Parameter Teknis Kunci Katon Kristal putih utawa putih ...