Polyquaternium-10

  • Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10 nduweni kahanan, antistatik, kinerja, ndandani rambut sing rusak, nggawe rambut alus, alus lan fleksibel. Polyquaternium-10 minangka polimer kationik sing larut ing banyu sing kompatibel karo kabeh jinis surfaktan. Kanthi kinerja kenthel, antistatik, kondisioning, pelembab sing apik, bisa ndandani rambut sing rusak, lan nambah sisir lan pelembab ing rambut, uga nyuda iritasi sing disebabake surfaktan, ndandani perlindungan kulit, menehi pelembab, pelumas ... .