dsdsg

produk

Polyquaternium-10

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Polyquaternium-10
  • Sinonim: PQ-10, Polyquaternium 10
  • Jeneng INCI: Polyquaternium-10
  • No CAS. :: 68610-92-4
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Polyquaternium-10 nduweni kahanan sing apik, antistatik, kinerja, ndandani rambut sing rusak, nggawe rambut dadi alus, mulus lan fleksibel.Polyquaternium-10 minangka polimer kationik sing larut ing banyu sing kompatibel karo kabeh jinis surfaktan. Kanthi kinerja kenthel, antistatik, kondisioning, pelembab, bisa ndandani rambut sing rusak, lan nambah sisir lan pelembab ing rambut, uga nyuda iritasi sing disebabake surfaktan, ndandani perlindungan kulit, menehi kulit pelembab, pelumas, lan kulit elegan.

    Parameter Teknis:

    YR-Polyquata 400

    Penampilan Bubuk Kuning
    PH (25 ℃, Solen Banyu 2%.) 5.0 ~ 7.0
    Rusak ing pangatusan Maks 6,0%
    Viskositas (25 ℃, 2% Soln.) 300 ~ 500 cps
    Konten Nitrogen 1,50 ~ 2,20%
    Awu ≤3,0%

    YR-Polyquata 3000

    Penampilan Bubuk Kuning
    pH (25 ℃, Solen Banyu 1%.) 5.0 ~ 7.0
    Rusak ing pangatusan Maks 6,0%
    Viskositas (25 ℃, 1% Soln.) 1.000 ~ 2.500 cps
    Konten Nitrogen 1,50 ~ 2,20%
    Awu ≤3,0%

    Aplikasi: 

    Polyquaternium-10 umume digunakake ing formulasi kanggo sampo 2 in 1, gel Kondisioner lan tata rambut, Kondisioner Ninggalake kondhisi Semprot rambut, tonik rambut, Cuci awak, pembersih wajah Losyen kulit lan krim. Nalika digunakake ing produk pembersih lan perawatan kulit, Kanthi Adhesi lan pelembab sing nyenengake, Nuwuhake kulit kanthi lubricous, lembab lan grapyak, Nyuda gangguan kulit sing disebabake surfaktan.


  • Sedurunge: Keratin terhidrasi
  • Sabanjure: Polyquaternium-1

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita