dsdsg

Warta

  • New Type Polyquaternium-11 Grandly Launched

    Polyquaternium-11 Tipe Anyar Diluncurake

    Polyquaternium Tipe Anyar -11 Simbah Grandly Diluncurake Polyquaternium-11 tradhisional kanthi udakara 20% isi padhet kanthi bobot molekul sing luwih dhuwur. Kanggo nggayuh permintaan pasar, kita ngenalake Polyquaternium-11 50%. Polyquaternium-11 minangka uyah amonium kuarter polimer sing dibentuk kanthi reaksi diethyl ...
    Waca liyane
  • SPECIAL OFFER For DL-Panthenol Powder

    TAWARAN KHUSUS Kanggo Powder DL-Panthenol

    Kita menehi rega istimewa kanggo Kelas DLP Panthenol Powder USP sajrone Sep.01,2020 nganti Sep.30,2020. Sampeyan bakal entuk saran cepet babagan rincian yen sampeyan ngirim panjaluk marang kita. DL-Panthenol minangka humectants sing apik, kanthi bentuk bubuk putih, larut ing banyu, alkohol, glikol propilena. D-Panthenol ...
    Waca liyane
  • Y&R is running a new website www.yrchemspec.com

    Y&R mbukak situs web anyar www.yrchemspec.com

    Amarga masalah Covid-19 ing saindenging jagad, sing paling penting kanggo kita kabeh yaiku 'Jaga Jarak Sosial, Tetep Aman lan Sehat', cara bisnis bakal saya owah, apa wae sing sampeyan ngarepake pangowahan kasebut ora uga. Kanggo mbantu kabeh sing wis ana mitra lan mitra potencial kanggo ngerti perusahaan kita, p ...
    Waca liyane
  • Against pneumonia, we are on the move

    Menyang radhang paru-paru, kita saiki lagi aktif

    Ing wiwitan taun 2020, nalika kita lagi ngrasakake rasa seneng Festival musim semi, Coronavirus nyerang urip kita. Wong wiwit nginep ing omah, ora dolan, ora pesta. Kita mung bisa nyambut gawe ing omah, nanging kita ngupayakake ngatasi kabeh tekanan tekanan kanggo nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • Y&R Acrylates Copolymer is more popular in the USA and South America market

    Y&R Acrylates Copolymer luwih populer ing pasar Amerika Serikat lan Amerika Selatan

    Acrylates Copolymer minangka jinis agen Penebalan lan suspending sing biasane digunakake kanggo perawatan rambut lan formulasi perawatan pribadi liyane. Parameter Teknis Utama: Penampilan Fisik @ 25 ℃ Bau susu, cairan putih @ 25 ℃ Nilai PH Karakteristik 4.0 ~ 7.0 Konten Solid 28.0 ~ Viskositas 32.0%, ...
    Waca liyane
  • Kojic Acid Dipalmitate(KAD) application in cosmetic product.

    Aplikasi Asam Kojic Dipalmitate (KAD in ing produk kosmetik.

    Dipalmitat Asam Kojic (KAD) minangka turunan liposolub saka asam kojic. Uga diarani 2- palmitoyl methyl -5- palmitoyl - pyranone. Iki nduweni kemampuan luwih gedhe kanggo nyuda pembentukan melanin tinimbang asam kojic. Ora ana klompok hidroksil ing struktur molekul, mula ora bakal dadi ikatan hidrogen ...
    Waca liyane