N-Ethyl-2-Pyrrolidone

  • N-Ethyl-2-Pyrrolidone

    N-Ethyl-2-Pyrrolidone

    N-Ethyl-2-Pyrrolidone minangka cairan tanpa warna sing rada kekuningan kanthi ambune amine sing lemes, amarga pelarut organik aprotic lan polar pancen ora bisa ditemoni karo banyu. Parameter Teknis: Katon Tanpa Werna nganti Kemurnian cair rada kuning 99,5% min. Banyu 0,1% maks. g-Butyrolactone 0,1% maks. Amina 0,1% maks. Werna (APHA) 50 maks. Aplikasi: Digunakake minangka Penengah kanggo sintesis agrokimia, farmasi, pembantu tekstil, plastik, pelarut polimer ...