dsdsg

produk

Asam Kojic

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Asam Kojic
  • Jeneng INCI: Asam Kojic
  • No CAS.: 501-30-4
  • Formula Molekuler: C6H6O4
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Asam Kojicdikenal kanthi jeneng 5- hidroksil -2- hidroksiimetil -1 lan 4- piranone. Iki minangka senyawa organik asam sing ringkih sing digawe dening fermentasi mikroorganisme. Asam tramperat sing alus yaiku jarum putih utawa kuning kaya kristal; gampang larut ing banyu, alkohol lan aseton, rada larut ing eter, etil asetat, kloroform lan piridin, ora larut ing benzena; rumus molekulé yaiku C6H6O4, Bobot molekul142.1, Titik lebur153 ~ 156 ℃.

    Parameter Teknis Key

    Penampilan Kristal putih utawa putih mati
    Assay ≥99,0%
    Titik lebur 152 ~ 156
    Rusak ing pangatusan 0,5%
    Residu ing Pengapian 0.1%
    Logam Heavy ≤3 ppm
    Wesi ≤10 ppm
    Arsenik ≤1 ppm
    Klorida ≤50 ppm
    Alfatoxin Ora bisa dideteksi

    Aplikasi:

    Iki ditrapake ing bidang kosmetik. Ing kulit manungsa, tirosin disintesis dening oksidasi kompleks lan polimerisasi radikal bebas oksigen ing katalisis tyrosinase, lan pungkasane melanin disintesis.Kojic Asam bisa nyegah sintesis tyrosinase, saengga bisa nyegah pembentukan melanin kulit, lan aman lan ora beracun, lan ora bakal ngasilake leukoplakia. Kojicwis ditambahake ing banyu make-up, topeng, emulsi, krim kulit, lan kanthi efektif ngobati bintik-bintik, bintik-bintik tuwa, pigmentasi, kukul lan kosmetik pemutih liyane. 20ug / ml. Macem-macem tyrosinase bisa dicegah dening konsentrasi Asam Kojic 70 nganti 80% vitalitas disaranake ing kosmetik, nambah 0,2 nganti 1%. Asam Kojic minangka bahan baku kanggo ngasilake maltol lan etil maltol. Ing farmasi, Asam Kojic ora duwe efek mutagenik ing sel eukariotik, uga bisa ngilangi radikal bebas internal, ningkatake kekuwatan sel putih, lan migunani kanggo kesehatan awak manungsa. Mula, Asam Kojic wis digunakake minangka bahan baku cephalosporins, lan produk rampung digunakake kanggo ngobati penyakit kayata nyeri sirah lan nyeri untu, lan efek analgesik lan anti-inflamasi sepuluh Mbagi sing ideal. Ing lapangan pertanian, bisa digunakake kanggo ngasilake pestisida biologis. Pupuk mikro mikro (cairan abang jero), digawe saka 0,5 nganti 1% Asam Kojic, ditrapake kanggo gandum lan sayuran, yaiku konsentrasi sithik minangka pupuk dedaunan utawa agen paningkatan aplikasi oyot. Asam Kojic uga digunakake minangka reagen analisis zat besi, penghambat spektrum film, lsp.


  • Sedurunge: Dipalmitat Asam Kojic
  • Sabanjure: D -Panthenol

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan