Asam Kojic & Asale

  • Kojic Acid

    Asam Kojic

    Asam Kojic dikenal kanthi jeneng 5- hidroksil -2- hidroksiimetil -1 lan 4- piranone. Iki minangka senyawa organik asam sing ringkih sing digawe dening fermentasi mikroorganisme. Asam tramperat sing alus yaiku jarum putih utawa kuning kaya kristal; gampang larut ing banyu, alkohol lan aseton, rada larut ing eter, etil asetat, kloroform lan piridin, ora larut ing benzena; rumus molekulé yaiku C6H6O4, bobot molekul142,1, Titik lebur153 ~ 156 ℃. Parameter Teknis Kunci Katon Kristal putih utawa putih ...
  • Kojic Acid Dipalmitate

    Dipalmitat Asam Kojic

    Dipalmitat Asam Kojic (KAD) minangka turunan sing diasilake saka Asam Kojic. KAD uga dikenal kanthi jeneng Kojic Dipalmitate. Kojic Acid Dipalmitate minangka agen pemutih kulit sing populer. Sadurunge ngenalake Kojic Acid Dipalmitate. Asam Kojic difermentasi lan diresiki dening glukosa utawa sukrosa kanthi tumindak koji. Mekanisme pemutih yaiku nyegah loro aktivitas tirosinase lan aktivitas N-DHICA oxidaSe. Uga bisa ngalangi polimerisasi dihydroxyindole. Asam Kojic minangka agen pemutih tunggal langka sing nyegah ...