Bahan Kimia Industri

  • N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone, N-Octyl-Pyrrolidone, 1-Octyl-2-Pyrrolidone, NOP, ora ana warna kanggo cairan bening transparan kuning kanthi ambu ora enak, aktif banget, aman lan ora enek. Wis nggodhok dhuwur titik, titik lampu kilat sing dhuwur lan tekanan uap sing sithik banget, larut banget ing banyu nanging bisa larut karo macem-macem pelarut organik lan nyuda tention permukaan. Parameter Teknis Utama: Penampilan Cetha, cairan murni tanpa warna 99.0% mnt. Banyu 0,1% maks. Y-Butyrolactone maks 0,2%. Amines ...
  • N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dedecyl-2-Pyrrolidone tumindak minangka agen pembasahan, larut ing banyu lan larut ing umume pelarut organik. Surfaktan nonionik kanthi foaming rendah kanthi HLB 3 lan ora duwe konsentrasi micelle kritis. N-Dodecyl-2 -Pyrrolidone nduwe efisiensi sing luwih gedhe kanggo nyuda ketegangan Lumahing statis, bisa digandhengake karo surfaktan anionik, mbentuk micelles campuran, sing nambah banget kelarutane, nyebabake nyuda ketegangan permukaan sinergis lan nambah wetting. Kunci Teknik ...
  • N-Ethyl-2-Pyrrolidone

    N-Ethyl-2-Pyrrolidone

    N-Ethyl-2-Pyrrolidone minangka cairan tanpa warna sing rada kekuningan kanthi ambune amine sing lemes, amarga pelarut organik aprotic lan polar pancen ora bisa ditemoni karo banyu. Parameter Teknis: Katon Tanpa Werna nganti Kemurnian cair rada kuning 99,5% min. Banyu 0,1% maks. g-Butyrolactone 0,1% maks. Amina 0,1% maks. Werna (APHA) 50 maks. Aplikasi: Digunakake minangka Penengah kanggo sintesis agrokimia, farmasi, pembantu tekstil, plastik, pelarut polimer ...
  • N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone minangka senyawa organik sing kalebu laktam 5-membran. Iki cairan tanpa warna, sanajan conto sing ora murni bisa katon kuning. Iki ora bisa ditrapake nganggo banyu lan pelarut organik umume. Uga kalebu ing kelas pelarut aprotik dipolar kayata dimethylformamide lan dimethyl suloxide. Iki digunakake ing industri petrokimia lan plastik minangka pelarut, ngeksploitasi nonvolatilitas lan kemampuan kanggo mbubarake macem-macem bahan Parameter Teknis Utama: Appea ...
  • 2-Pyrrolidone

    2-Pirolidin

    2-Pyrrolidone ora ana wernane kanggo kekuningan, cairan bening (ing ndhuwur 25 ℃), larut ing banyu utawa pelarut organik kanthi stabilitas kimia lan karakter non-korosif. titik lebur 24,6 ℃, titik didih 245 ℃, titik sumunar 129,4 ℃. Parameter Teknis Utama: Katon @ 25 ℃ Cuci cair sing ora ana warna 99.0% mnt. Kelembapan maksimal 0,1%. Gamma Butyrolactone 0,1% maks. 1,4-Butanediol 0,1% maks. Werna (APHA) 25 maks. Applica ...
  • Polyvinylpyrrolidone

    Polyvinylpyrrolidone

    Produk Kelas Teknis Polyvinylpyrollidone (PVP) kasedhiya minangka bentuk larutan bubuk lan banyu, lan diwenehake ing kisaran bobot molekul sing jembar, gampang larut ing banyu, alkohol lan pelarut organik liyane. Iki minangka hygroscopicity, kapasitas nggawe film sing apik, adesif lan stabilitas kimia, ora ana keracunan. Parameter Teknis Utama: Produk PVP K15P PVP K17 PVP K25 PVP K30 PVP K90 PVP K30L PVP K85L PVP K90L Katon Werna putih utawa bubuk putih Werna-wernane nganti rada kuning ...
  • Vinylpyrrolidone/Vinyl Acetate

    Vinylpyrrolidone / Vinyl Acetate

    Copolymer VP / VA kanthi jatah vinilpirrolidon kanggo asetat vinil sing beda-beda lan kasedhiya minangka bubuk putih utawa solusi transparan sing jelas ing banyu, etanol lan isopropanol. Wujud film permeabel oksigen sing angel, nggilap, fleksibel, bisa dicopot banyu, sing ana ing kaca, plastik lan logam, sifat kasebut, ditambah karo kemampuan ngontrol hidrofilitas liwat komposisi monomer, nyebabake aplikasi industri sing akeh. Parameter Teknis Utama: Produk PVP / VA 64 Powder ...
  • PVPP

    PVPP

    PVPP minangka PVP silang, hibroskopik, ora larut ing banyu lan kabeh pelarut umum liyane, nanging kanthi cepet abuh ing solutbition banyu tanpa gel. Parameter Teknis Utama: Produk PVPP (One Way) Katon PVPP (Regenerate) Putih nganti putih, hygroscopic, Kelarutan bubuk larut larut Ora larut ing banyu lan pelarut umum liyane. Bau suspensi Lemes, Nitrogen Khas 11.0-12.8% 11.0-12.8% Logam abot (As Pb) maks 10ppm. 10ppm maks. Mimpin 2 ppm maks. 2 ppm max ...