dsdsg

produk

Serbuk DL -Panthenol

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: DL-Panthenol
  • Jeneng INCI: Panthenol
  • Sinonim: DL Panthenol, bentuk Provitamin B5, Panthenol, DL
  • No CAS.: 16485-10-2
  • Formula Molekuler: C9H19NO4
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    DL-Panthenol minangka humectants sing apik, kanthi bentuk bubuk putih, larut ing banyu, alkohol, propilena glikol.DL-Panthenol uga dikenal minangka Provitamin B5, sing nduweni peran penting ing metabolisme perantara manungsa. Kekurangan Vitamin B5 bisa nyebabake kelainan dermatologis. D-Panthenol ditrapake ing meh kabeh jinis persiyapan kosmetik. D-Panthenol ngrawat rambut, kulit lan kuku. Ing kulit, DL -Panthenol minangka humectants penetrative sing jero. DL-Panthenol bisa ngrangsang tuwuhing epitelium lan duweni efek antiphlogistic kanggo ningkatake penyembuhan luka. Ing rambut, DL-Panthenol bisa njaga kelembapan kanthi dawa lan nyegah kerusakan rambut. D-Panthenol uga bisa nglukis rambut lan nambah kinclong lan cemlorot. Ing perawatan kuku, DL-Panthenol bisa nambah hidrasi lan menehi keluwesan. Iki asring digunakake ing produk perawatan kulit lan rambut sing paling apik, ditambahake ing pirang-pirang kondisioner, krim, lan lotion. Iki bisa digunakake kanggo ngobati peradangan ing kulit, nyuda abang lan tambahake sifat pelembab kanggo krim, losyen, rambut lan produk perawatan kulit.

    Parameter Teknis Key:

    Identifikasi A Penyerapan inframerah
    Identifikasi B Werna biru tuwa tuwuh
    Identifikasi C Werna abang purplish sing jero tuwuh
    Penampilan Wêdakakêna putih sing kasebar
    Assay 99.0% ~ 102.0%
    Rotasi Khusus -0.05°~ + 0,05°
    Range leleh 64.5 ℃ ~ 68.5 ℃
    Kerugian Pangatusan Ora luwih saka 0,5%
    Aminopropanol Ora luwih saka 0,1%
    Logam Heavy Ora luwih saka 10 ppm
    Redidue babagan Pengapian Ora luwih saka 0,1%

    Aplikasi:

    Humectant / Emolient / Mositurizer / Luwih kenthel

    Wuku Panthenol

    1. Mbenakake lan nguatake rambut sing wis rusak, nglukis rambut, nyuda pucuk lan nambah kekuatan rambut
    2. Ngrangsang tatune lara. Sinergi karo seng oksida diklaim.
    3. Ningkatake perbaikan alangan kulit lan nyuda inflamasi sawise iritasi sodium lauryl sulphate.
    4. Kagiyatan anti-inflamasi. Bisa nambah faktor perlindungan srengenge (SPF).
    5. Panthenol stimulasi panyebaran fibroblast dermal lan bisa nyepetake turnover sel.
    6. Nduwe mupangat anti-tuwa. Sinergis karo niacinamide (Vitamin B-3) diklaim.
    7. Iki minangka moisturizer sing nembus. Bisa nembus lan hidrat kuku lan rambut.
    8. Nglindhungi lambe saka herpes sing kena surya.


  • Sedurunge: Carbomer 941
  • Sabanjure: Carbomer 980

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita