dsdsg

produk

D -Panthenol

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: D-Panthenol
  • Jeneng INCI: Panthenol
  • Sinonim: Panthenol, Dexpanthenol
  • No CAS.: 81-13-0
  • Formula Molekuler: C9H19NO4
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    D-Panthenol minangka turunan cair kenthel saka asam pantotenat lan wis dikembangake khusus kanggo aplikasi topikal. larut ing banyu, gampang larut ing alkohol, larut ing glisolol, rada larut ing ether, larut ing minyak nabati, minyak mineral lan lemak.
    Parameter Teknis Key:

    Identifikasi A Sesuai karo USP
    Identifikasi B Sesuai karo USP
    Identifikasi C Sesuai karo USP
    Penampilan Cairan tanpa warna, kental lan bening
    Assay (basis Anhidrat) 98.0% ~ 102.0%
    Rotasi Optik Khusus +29°~ + 31.5°
    Watesan Aminopropanol Ora luwih saka 1.0%
    Nginep ing Pengapian Ora luwih saka 0,1%
    Indeks Refraktif (20 ℃) 1,495 ~ 1,502
    Logam Heavy Ora luwih saka 20 ppm

     

    Aplikasi:

    D-PANTHENOL minangka turunan cair kenthel saka asam pantothenic lan wis dikembangake khusus kanggo aplikasi topikal, bentuk alkohol kanthi gampang nembus dadi kuku kulit, rambut lan driji .. D-PANTHENOL dianggep minangka bahan multi-aktif kanggo kosmetik amarga sifat fisio-kimia ing:

    * Nembus kulit sing cukup jero

    * Ikatan banyu lan / utawa penylametan banyu

    * Diowahi dadi asam pantotenat ing kulit lan rambut sawise administrasi topikal nggawe aktivitas pro-vitamin B5.

    D-PANTHENOL bisa uga dianggep minangka bahan kosmetik sing ideal sing bisa nambah perawatan kulit lan rambut uga bisa nglindhungi stres lingkungan. Tumindak kosmetik D-PANTHENOL adhedhasar temuan kaya ing ngisor iki:

    * Peningkatan kegiatan mitosis (regenerasi sel)

    * Akselerasi epitelisasi lan granulasi sawise luka bakar, ulserasi eczemas, radioterapi lan operasi plastik.

    * Ngapikake gejala inflamasi.

    * Penguatan oyot rambut lan poros rambut.

    * Proteksi saka amonia sing nyebabake ruam serbet.


  • Sedurunge: Asam Kojic
  • Sabanjure: Carbomer 941

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita