D-Panthenol 75%

  • D -Panthenol 75%

    D -Panthenol 75%

    D-Panthenol 75% minangka turunan cairan likat saka asam pantothenic lan wis dikembangake khusus kanggo aplikasi topikal. Larut ing banyu, gampang larut ing alkohol, larut ing glisol, rada larut ing ether, larut ing minyak nabati, minyak mineral lan lemak . Parameter Teknis Utama: Penampilan Tanpa Werna, Viscous lan cairan sing jelas Identifikasi reaksi positif Assay (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Banyu (Karl Fischer) Ora luwih saka 0,1% Rotasi Optik Khusus + 29 ° ~ + 31.5 ° Am ...